Image Alt

Testpagina

Coaching

Na een training mindfulness, compassie of voluit leven heb je mogelijk behoefte aan ondersteuning om het geleerde in de praktijk te brengen. Het kan soms lastig zijn om hardnekkige patronen te veranderen en om te gaan met gevoelens van schuld, schaamte, verdriet en boosheid. Coachingsgesprekken kunnen hierbij ondersteunend zijn.

foto hout voor Coaching initium mindfulness nijmegen
Logo Initium mindfulness en coaching nijmegen arnhem wijchen malden
Boekje Initium mindfulness coaching

Aanbod Coaching

  • Coaching
  • $ 100
    monthly
    • Kosten: 80 euro per uur

Vergoeding

Doordat er steeds meer wetenschappelijke onderbouwing is voor de positieve effecten van mindfulness training op de gezondheid, vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel) van de training.

Ineke Hospers is VMBN lid categorie 1, en voldoet daarmee aan alle voorwaarden en normen om voor vergoeding in aanmerking te komen.


Mindfulness via aanvullende verzekering

Steeds meer verzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten voor een mindfulness training via de aanvullende verzekering. Aan vergoeding kunnen, afhankelijk van de polisvoorwaarden die de zorgverzekeraar hanteert, eisen worden gesteld. De vergoede bedragen liggen in 2019 tussen de 100 en 350 euro, afhankelijk van de verzekeraar en het gekozen aanvullende

Tips en voorwaarden voor vergoeding

Op ZorgWijzer.nl staat een overzicht van de voorwaarden en vergoede bedragen per verzekeraar. Sommige verzekeraars vergoeden (een deel van) de training voor mantelzorgers.

Op de website van de VMBN vind je tips over andere mogelijkheden voor vergoeding door bijvoorbeeld de werkgever, arbodiensten, het UWV, of via gemeenten.

en je kn ook nog meerkkkjdhdjdjjdjdkdkdk

I am text block.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Koffiepot Initium mindfulness coaching